Vrachtwagen voor rijplaten verhuur

Rijplaten verhuur

Rijplaten worden vaak gebruikt als tijdelijke verharding bij nieuwbouw- en verbouwprojecten, zoals bijvoorbeeld in de kassenbouw. Door het gebruik van rijplaten, kan de bereikbaarheid van het bouwproject worden gegarandeerd en is bovendien de ondergrond beschermd tegen intensieve en zware verplaatsingen. Als specialist in de rijplaten verhuur, hebben wij een groot aantal rijplaten op voorraad om zowel grote als kleine projecten van de gewenste grondbescherming te voorzien.

U kunt bij ons terecht voor het huren van kunststof en stalen rijplaten, inclusief transport én plaatsing!

Rijplaten huren al vanaf € 0,24 per plaat per dag

Wilt u weten wat het kost om rijplaten te huren? Bij Sonneveld Verhuur kan dit al vanaf € 0,24 per plaat per dag! Wilt u een exacte kostenberekening ontvangen? Vraag dan hieronder een offerte aan voor de gewenste stalen of kunststof rijplaat.

IMAG0087

Rijplaat 130 huren

Deze stalen rijplaat is 6000 x 1300 x 13 millimeter en weegt 800 kg.

Neem contact op
IMAG0086

Rijplaat 160 huren

Deze stalen rijplaat is 6000 x 1600 x 17,5 millimeter en weegt ± 1300 kg.

Neem contact op
IMAG1100

Rijplaat 180 huren

Deze stalen rijplaat is 6000 x 1800 x 15 millimeter en weegt ± 1300 kg.

Neem contact op
grote-metalen-rijplaten

Rijplaat 345 huren

Deze stalen rijplaat is 5000 x 3450 x 18 millimeter en weegt ± 2400 kg.

Neem contact op
kunststof-rijplaten-verhuur

Kunststof rijplaat huren

Deze kunststof rijplaat is 3000 x 1000 x 20 mm en weegt 56 kg.

Neem contact op

Stalen rijplaten verhuur

De stalen rijplaat is van een extra harde staalkwaliteit. Hierdoor is deze zeer geschikt is voor intensief gebruik. Bij de verhuur van onze rijplaten, wordt natuurlijk aan uw materieel gedacht. Ter bescherming hiervan hebben alle stalen rijplaten afgeronde hoeken. Wij beschikken over stalen rijplaten in wel vier verschillende formaten en diktes, zodat voor elk situatie de meest geschikte rijplaten geleverd kunnen worden.

Kunststof rijplaten verhuur

Kunststof rijplaten zijn geschikt voor verschillende doeleinden, bij wat minder zware belastingen. Denk hierbij aan het beschermen van een net gestorte betonvloer of een trottoir. De rijplaten van kunststof kunt u door het lage gewicht (ongeveer zestig kilo) zelf plaatsen en verplaatsen. Het formaat van de kunststof rijplaat is 3000 X 1000 X 20 millimeter. 

Transport en plaatsing van de rijplaten

Voor het transport en het plaatsen van de rijplaten, beschikken wij over een modern wagenpark met onder andere shovels en vrachtwagens met kraan. Alle rijplaten zijn voorzien van hijs- en trekgaten, waardoor zij gemakkelijk gelegd en opgehaald kunnen worden. Het transport van de rijplaten verzorgen wij altijd vanuit Westland naar de door u gewenste locatie. Ons vakkundige team weet precies hoe de rijplaten geplaatst moeten worden en luistert hierbij goed naar uw wensen.

Door onze ervaring hebben wij in eigen beheer hulpmiddelen ontwikkeld, waarmee de rijplaten snel en vakkundig getransporteerd en geplaatst kunnen worden. Aanvullend kunnen wij ook alle voorbereidingen treffen voor het leggen van de rijplaten. Denk hierbij aan het voorbereiden van de ondergrond, met behulp van zand of ander materiaal, waar de rijplaten op komen te liggen.

Kortom, Sonneveld is niet alleen specialist in rijplaten verhuur, maar hebben wij alle expertise en middelen in huis om u hierbij van A tot Z te ontlasten!

Neem contact op

footer-sonneveld-verhuur

Meer over rijplaten, bouwhekken en draglineschotten?

Maurice Sonneveld (De Lier):
06-55132500 - maurice@sonne.nl

 

Privacystatement