Bouwhekken voor verhuur

Bouwhekken verhuur

Bouwhekken worden meestal ingezet om op een veilige en tijdelijke manier een bouwplaats af te zetten. Ook worden bouwhekken vaak gebruikt als terreinafscheiding bij een evenement. Als specialist in bouwhekken verhuur, worden onze hekken dus op veel verschillende locaties gebruikt. Na terugkomst worden de bouwhekken altijd gecontroleerd, zodat ook het bouwhek dat u huurt in goede, bruikbare staat is.

U kunt bij ons terecht voor het huren van bouwhekken voor zowel de korte als lange termijn, ongeacht de grootte van de afzetting. Wij verzorgen graag voor u het transport van de bouwhekken, maar het is ook mogelijk om de hekken zelf bij ons op locatie af te halen.

De verhuur is inclusief blokken en klemmen.

Bouwhekken huren al vanaf € 0,15 per hek per dag

Wilt weten wat de exacte kosten zijn voor het huren van bouwhekken? Vraag dan hieronder eenvoudig een offerte aan. Wij rekenen graag voor u uit met welke prijs u rekening moet houden bij uw project. Bij Sonneveld kunt u al huren vanaf € 0,15 per hek per dag! Standaard berekenen wij hier ook transport bij. Regelt u het transport liever zelf? Dan kunt u dat bij de opmerkingen aangeven.

sonneveld-rijplaten-header-4-4902.1280x0

Bouwhekken huren

De bouwhekken zijn 350 x 200 cm (bxh) en worden verhuurd incl. blokken en bouwhekklemmen.

Neem contact op

Afmetingen van de bouwhekken

De afmetingen van onze bouwhekken zijn 3,5 meter breed bij 2 meter hoog. Zij worden verhuurd inclusief blokken en klemmen, zodat de bouwhekken stevig geplaatst en aan elkaar gekoppeld kunnen worden .

Bouwhekken transport

Wij kunnen uiteraard de bouwhekken vanuit onze vestiging in Westland transporteren naar de door u gewenste locatie. Voor het transport van de bouwhekken beschikken wij over een modern wagenpark. Bij aankomst op locatie laden wij de bouwhekken van de vrachtwagen af, waarna u deze zelf naar eigen wens kunt plaatsen.

Het is ook mogelijk om de bouwhekken, na afspraak, bij onze locatie in De Lier op te halen.

Heeft u vragen over het huren van onze bouwhekken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een gewenste oplossing.

Neem contact op

footer-sonneveld-verhuur

Meer over rijplaten, bouwhekken en draglineschotten?

Maurice Sonneveld (De Lier):
06-55132500 - maurice@sonne.nl

 

Privacystatement